• Becker, Betis-Reala partidako jokaldi batean

Becker, Betis-Reala partidako jokaldi batean. Argazkia: Efe.

Realak Europa Liga jokatuko du, Betis 0 eta 2 gaindituta

EITB MEDIA

Brais Mendezek egin du lehen gola partida hasi eta gutxira, eta Mikel Merinok bigarrena, atsedenaldiaren atarian. Realak seigarren postuan amaituko du liga.

EITB Media

Barakaldoko taldea igoera faseko hiru partidetan nagusitu da, eta maila gorenean lehiatuko da datorren denboraldian.

1:08

Errugbia

Getxo, Ohorezko Mailara

EITB MEDIA

Getxoko emakumezkoen errugbi taldea Ohorezko Mailara igo da, Cisneros 27 eta 12 mendean hartuta. Bigarren zatian egindako bi kontraerasok erabaki dute partida Getxoren alde.

0:27

Arrauna

Zierbena aise gailendu da Euskadiko Trainerilla Txapelketan

Gizonezkoen kategoria absolutuan Bizkaiko ontziak soilik aritu dira. Zierbena nagusitu da, 15 segundo atera dizkio Bermeori, eta Ondarroa eta Lekeitio sailkatu dira ondoren. Kategoria absolutuan ez da emakumezkoen estropadarik izan.

1:25

Alaves 1-0 Getafe

Luis Garcia Plaza: ''Bigarren zatia ezabatuz gero, hobe; oso aspergarria izan da''

Alavesek 1 eta 0 irabazi dio Getaferi Mendizorrotzan, Carlos Vicentek 12. minutuan egindako golari esker.

0:38

EA Sports Liga

Alavesen festa Mendizorrotzan, salbazioa ospatzeko

EITB MEDIA

Alavesek Getaferen aurka jokatu du 2023-24 denboraldiko EA Sports Ligako 37. jardunaldiko partida. 1-0 irabazi du, salbazioa bermatuta zeukan, baina neurketa amaitutakoan zaleekin ospatu du beste denboraldi bat emango duela Lehen Mailan.

Reala

Erregina Kopa

• Realeko jokalariak zaleak agurtzen, Kopako finala amaitu ostean. Argazkia: EFE

Realeko jokalariak zaleak agurtzen, Kopako finala amaitu ostean. Argazkia: EFE

Reala Kopako txapeldunorde, Bartzelonaren aurka finala galduta (8-0)

EITB Media

Barçak 8-0eko emaitzarekin irabazi du Erregina Kopako finala; ondorioz, txuri-urdinak titulurik gabe geratu dira. Kataluniako taldeak ez dio aukerarik eman Realari.

ERREGINA KOPAKO FINALA

GAUR EGUN KIROLAK
Eguneko kirol albisteei buruzko albistegia 15:21 min.

EMAITZAK

• 2024ko Buruz Buruko Txapelketako egutegia

2024ko Buruz Buruko Txapelketako egutegia

2024ko Buruz Buruko Txapelketako sailkapenak, emaitzak eta egutegia

EITB MEDIA

2024ko Buruz Buruko Txapelketa apirilaren 5ean hasi zen, eta ekainaren 2an bukatuko da. Finala Bizkaia Frontoiak hartuko du.